Spin around the pole

Suomalainen forum kaikille tankotanssin ystäville. (Päästäksesi lukemaan ja kirjoittamaan kaikille aihealueille sinun on rekisteröitävä käyttäjätunnus itsellesi.)
 
PääsivuPääsivu  Harrastuspaikat  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mukaan tanko-tutkimukseen?

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jenni Sipilä
basic spinner
basic spinner


Viestien lukumäärä : 12
Registration date : 04.07.2012

ViestiAihe: Mukaan tanko-tutkimukseen?   Ke Heinä 04, 2012 9:35 pm

Hei tankoilusta kiinnostuneet!

Tämä suunnilleen sama viesti on myös välineet -palstalla, mutta jaan sen täälläkin, jotta saadaan sanaa kiertämään mahdollisimman paljon:

Olen kauppatieteiden opiskelija Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla, ja iltaisin teen töitä ryhmäliikunnanohjaajana (myös tuoreena tankotanssi-ohjaajana). Kirjoitan tällä hetkellä gradua, jossa tutkitaan lajin harrastajia, jotka harkitsevat tangon hankkimista. Tavoitteenani on selvittää tangon hankkimiseen liittyviä tunteita, joita kuluttaja kokee tämän prosessin aikana. Etsin tositarkoituksella haastateltavia, jotka olisivat valmiita jakamaan kokemuksiaan tangon hankkimisesta ja osallistumaan tähän mielenkiintoiseen projektiin.

Kannattaa osallistua monestakin syystä. Ensinnäkin, osllistujien kesken arvotaan ILMAINEN TANKO (voittamisen mahdollisuudet on aika hyvät, koska haen vain noin 5-10 harrastajaa haastatteluihin). Kaikki osallistujat saavat myös vähän pienemmän lahjan, ettei kenenkään tarvitse olla tyhjin käsin. Lisäksi pääset pohtimaan omaa kulutuskäyttäytymistäsi uudesta vinkkelistä ja varmasti opit jotakin matkan varrella. Plussaa on myös se, että tutkimuksen kautta tankojen valmistajat saavat uutta tietoa siitä, miten tankoja ja niiden markkinointia voisi kehittää meidän harrastajien tarpeita paremmin vastaaviksi. Tällöin tutkimuksen avulla päästään tekemään palvelus koko tanko-yhteisölle

Tutkimus toteutetaan haastatteluina ja videopäiväkirjoina. Prosessi kestää kaikkineen vajaat pari kuukautta, ja tänä aikana osallistujien pitäisi antaa noin viisi haastattelua/videopäiväkirjamerkintää sekä etsiä tietoa tangoista. Aikaa kaikkineen päivineen tuon parin kuukauden aikana tämä vaatii osallistujalta YHTEENSÄ arviolta noin 5-10 tuntia (riippuu paljon vastaajasta itsestään). Kaikki tieto käsitellään luottamuksellisesti ja vastaajien henkilöllisyys salataan tutkimuksessa.

Olen todella, todella kiitollinen jokaiselle, joka lähtee tähän mukaan. Otathan yhteyttä joko vastaamalla tähän viestiin tai vaikka Facebook -viestillä. Minut löytää FaBosta omalla nimelläni, olen se tyttö joka profiilikuvassa nojailee puuhun (yhteydenotto ei vielä sido mihinkään!). Mailia saa laittaa osoitteeseen jenni.sipila(at)lut.fi Kerron mielelläni lisä-infoa suoraan kiinnostuneille, koska en viitsi tehdä tästä viestistä mammutti-pituista Smile

Voit olla mistä päin Suomea tahansa!

Nähdään ja kuullaan!
Terveisin Jenni Sipilä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sofiako
basic spinner
basic spinner


Viestien lukumäärä : 11
Registration date : 30.06.2014

ViestiAihe: Vs: Mukaan tanko-tutkimukseen?   Su Heinä 27, 2014 7:29 am

Hei!
Onko tähän mahdollista vielä hakea mukaan? Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Jenni Sipilä
basic spinner
basic spinner


Viestien lukumäärä : 12
Registration date : 04.07.2012

ViestiAihe: Vs: Mukaan tanko-tutkimukseen?   Su Heinä 27, 2014 9:39 am

Hei!

Kiitos kiinnostuksesta, mutta tämä tutkimus on jo ohi. Mikäli aiheesta tulee jatkotutkimuksia, laitan uutta ilmoitusta Smile Ihanaa kesää!

Terkuin Jenni
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Mukaan tanko-tutkimukseen?   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mukaan tanko-tutkimukseen?
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Spin around the pole :: Lajista kiinnostuneille-
Siirry: